Blizzak LM005: Noul produs de referință pentru anvelopele de iarnă

Blizzak LM005: Noul produs de referință pentru anvelopele de iarnă

Iernile sunt din ce în ce mai impredictibile. Ultimele ierni au fost caracterizate de zăpadă, furtuni și schimbări bruște de temperatură. Conducătorii auto caută anvelope potrivite pentru toate condițiile de condus pe timpul iernii, atât în zilele reci cu precipitații, situația cea mai frecventă, cât și pe zăpadă sau gheață.

Bridgestone, prin noua Blizzak LM005, își reînnoiește complet gama de iarnă Premium, oferindu-le conducătorilor auto o anvelopă potrivită pentru toate condițiile de iarnă, zăpadă, gheață sau precipitații extreme.

Peste 20.000 de utilizatori finali au fost implicați în procesul de co-creare pentru a identifica așteptările emoționale și nevoile funcționale la volan pe timp de iarnă și a le transforma într-o anvelopă performantă.

Datorită Blizzak LM005, Bridgestone a fost premiat drept producătorul anului 2019 de revista Auto Bild2) din Germania, prezentând cel mai bun control la frânare pe zăpadă, pe carosabil ud și uscat.

1. Testată și certificată de TÜV SÜD 3), Blizzak LM005 s-a clasat între primele două anvelope în ceea ce privește controlul la frânare pe zăpadă, tracțiune pe zăpadă și performanța de frânare pe gheață și este câștigătoarea testului cu cel mai mare punctaj pentru frânare și stabilitate în viraje pe carosabil ud.

2. Prima anvelopă de iarnă care obține eticheta “A” în ceea ce privește aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile datorită caracteristicilor noului model de bandă de rulare și a sinergiei cu tehnologia de mixare cu noul compus nano-selectiv.

3. "Foarte bun" și "Exemplar" sunt calificativele oferite de revistele Auto Motor und Sport4) și Auto Bild5) din Germania

4. Blizzak LM005 DriveGuard în 13 dimensiuni6) le permite conducătorilor auto să păstreze controlul și să conducă în siguranță încă 80 km cu viteze de până la 80km/h după pierderea presiunii din anvelope.

5. Blizzak LM005 se poate monta pe toate autoturismele și este disponibilă acum în 117 dimensiuni, de la 14” până la 21”, care reprezintă 90% din cerere.

Lasati un comentariu: